kontakt informerar

1

Westmans Uthyrningsservice AB

Lintavägen 4

168 67 Bromma

Svenska

Org. nr.: 556319-5758
Telefon: +46 8-622 98 40
Fax: +46 8-726 97 00
mobil +46 70-493 09 64
E-post: Synlig efter login
Website: www.westmans.se
Försäljning:Boine Stjernberg
Inköp:Boine Stjernberg

Erbjuder:

  • Tältuthyrning
  • Uthyrning av bestick och service.
  • Uthyrning av ljud
  • Uthyrning av ljus och ljud
  • Uthyrning av belysning

profil

Westmans Uthyrningsservice AB

100% ABSI

Festen blir allra bäst om någon annan tar hand om städningen och disken. Då kan ni koncentrera er på det roliga – som om ni var gäst på er egen fest.

Det där andra, det tråkiga, hjälper vi på Westmans gärna till med. För det betyder att vi har fått förtroendet att leverera festens rekvisita: bestick, glas, porslin, möbler, linne, barer, garderober, grillar, serveringsutrustning, scener, tält, ljud- och ljusanläggningar m.m. Vi har allt som våra kunder kan tänkas behöva – och en hel del till. Från det enkla till det exklusiva.

Våra kunder är stora och små företag, cateringfirmor och restauranger. Kundernas storlek spelar ingen roll. Vi jobbar på samma professionella sätt om ni vill hyra ett dussin glas, eller vid evenemang med helhetsansvar för tusentals gäster.

Tre skäl att välja Westmans:

1. ENKELHET Det är enkelt att hyra av oss. Ni bokar. Vi packar, levererar, hämtar och diskar. Att vi har 12 000 kuvert, 7 lastbilar och två filialer i Stockholm gör oss flexibla för era önskemål.

2. TRYGGHET Westmans har hyrt ut utrustning för fest- och konferens i snart 50 år. Vi vet vad som krävs och har den rutin och erfarenhet som gör att vi kan hålla vad vi lovar. Det ger er som kund trygghet.

3. KVALITET Som leverantörer till Stockholms förnämsta krogar och största cateringföretag, ställs vi hela tiden på prov. Våra produkter och hjälpmedel kontrolleras och förfinas ständig för att tillmötesgå våra kunders krav.