kontakt informerar

1

Allt om Möbler

Skalholtsgatan 2

164 40 Kista

Svenska

Org. nr.: 556608-6335
Telefon: +46 8-663 15 00
Fax: +46 8-661 52 60
E-post: Synlig efter login
Website: www.alltommobler.se
Försäljning:Mikael Karlsson
Inköp:Mikael Karlsson

Erbjuder:

  • Annonsering
  • Tidning
  • Marknadsföring
  • Magasin
  • Företagstidning

profil

Allt om Möbler

100% ABSI

Allt om Möbler är det moderna inredningsmagasinet för dig som vill vara först med det senaste på möbelmarknaden. I varje nummer visar vi det hetaste trenderna kring just möbler, allt från stilrent stramt till lantligt rustikt. Välkommen!

MODERN
Allt om möbler är en helt unik produkt; dels en trendig inredningstidning för dig som intresserar dig för möbler, dels en faktaspäckad inköpskatalog med det bästa från våra svenska och internationella möbel leverantörer.
Här får du en fullständig överblick på marknaden med de läckraste lösningarna och de senaste idéerna. Vår omfångsrika inköpsguide informerar om priser, produkter, leverantörer och nyheter.
Kort sagt: Allt om Möbler är magasinet som tar ett helhetsgrepp på inredningsmarknaden.

KOMPLETT
Allt om Möbler är fullmatad med ideér, produkter, priser, nyheter och fakta. Frossa i ”hemma hos reportage” och homestylingtips, besök kändisar och vanligt folk, läs om tips och ideér för just ditt hem! Här finns allt inom exempelvis sängar och sängmöbler, belysning, förvaring, soffor, bord, stolar, hyllor, bad- och köksmöbler, utemöbler och mycket mer.

Allt om Möbler utkommer med 4 nummer per år och säljs via Interpress återförsäljare. Vi finns representerade på de stora möbel- och inredningsmässorna.Next World Sverige AB producerar även kundtidningar utformade efter kundens specifika önskemål.