kontakt informerar

1

Allt om Energi

Skalholtsgatan 2

164 40 Kista

Svenska

Org. nr.: 556608-6335
Telefon: +46 8-663 15 00
Fax: +46 8-661 52 60
E-post: Synlig efter login
Website: www.alltomenergi.com
Försäljning:Mikael Karlsson
Inköp:Mikael Karlsson

Erbjuder:

  • Marknadsföring
  • Annonsering
  • Tidning
  • Magasin
  • Företagstidning

profil

Allt om Energi

100% ABSI

Allt om Energi är Sveriges enda magasin för energikonsumenten. Tidningen tar ett helhetsgrepp på energimarknaden och är Sveriges enda energiguide, fullmatad med idéer, produkter, priser, nyheter och fakta.

Allt om Energi är konsumenternas kompletta inköpsguide - en helt unik produkt! Här får du en fullständig överblick över marknaden. Vi ger energispartips, informerar om nya miljöanpassade uppvärmningsmöjligheter och tipsar om hur du går till väga vid installation av nytt värmesystem. Vi ger dig tips och fantasifulla lösningar, t ex hur din braskamin blir en vacker inredningsdetalj! Vi informerar om hur du med enkla medel kan spara el och sänka dina energikostnader. Vi skriver om pelletseldning, bergvärme och solenergi samt mycket mer!

Allt om Energi utkommer fyra gånger per år och säljs i butik via Interpress återförsäljare över hela landet. Du hittar Allt om Energi i kiosker, pressbyråer och livsmedelsbutiker. Dessutom medverkar vi självklart på de etablerade Hem & Villa-mässorna runt om i landet.

Next World Sverige AB producerar även kundtidningar utformade efter kundens specifika önskemål.