kontakt informerar

1

Allt om Hotell & Resor

Skalholtsgatan 2

164 40 Kista

Svenska

Org. nr.: 556608-6335
Telefon: +46 8-663 15 00
Fax: +46 8-661 52 60
E-post: Synlig efter login
Website: www.resorochhotell.se
Försäljning:Mikael Karlsson
Inköp:Mikael Karlsson

Erbjuder:

  • Marknadsföring
  • Annonsering
  • Tidning
  • Magasin
  • Företagstidning

profil

Allt om Hotell & Resor

100% ABSI

Allt om Hotell & Resor ges ut av Nextworld Sverige AB. Tidningen skriver om det breda utbudet av hotell och resmål i Sverige.
Allt om Hotell & Resor vill både ge avkoppling och inspiration samt vara en faktaspäckad guide, allt i ett magasin. Vi berättar självklart om hotell och resmål men även om konferansmöjligheter, restauranger, spa, golfanläggningar, turistattraktioner och sevärdheter - allt i en harmonisk enhet. Allt Om Hotel & Resor är unik i tidningsställen bland resetidningar på att just lysa upp Sverige & Skandinavien som resmål.

Hotellguiden 2008 - Hitta ditt smultronställe!
Presenterar olika hotell runt om i Sverige med en halvsida fakta samt bilder om deras boende, aktiviteter, konferens samt mat & dryck.

Tag chansen
Missa inte chansen att vara med och utveckla en unik produkt! Hör gärna av dig med tips om redaktionella uppslag, nyheter, trender, intressanta branschpersonligheter. Vi lyssnar på alla idéer!

Allt om Hotell & Resor Utkommer med fyra utgåvor per år. Försäljningen sker i butik via Interpress rikstäckande återförsäljlarnät, prenumeranter samt via andra strategiska kanaler. Dessutom distribueras magasinet kostnadsfritt till företag inom rese- och hotellbranschen.


Next World Sverige AB producerar även kundtidningar utformade efter kundens specifika önskemål.