kontakt informerar

1
2
3

Årsta Park Kontorshotell AB

Byängsgränd 14

120 40 Årsta

Svenska

Org. nr.: 556813-4117
Telefon: +46 8-50867061
E-post: Synlig efter login
Website: www.arstaparkkontorshotell.se
Försäljning:David Flam
Inköp:David Flam

Erbjuder:

  • Kontorshotell
  • Lokaler och kontorer
  • Konferenslokaler
  • Möten
  • Möten

profil

Årsta Park Kontorshotell AB

30% ABSI

På Årsta Park Kontorshotell kan du hyra det kontor som passar ditt företags behov bäst. Vårt kontorshotell finns på våning 3 och erbjuder ljusa och moderna kontor som finns i olika storlekar, alltifrån kontor för en person till större öppna kontorslandskap. När ni hyr kontor på Årsta Park Kontorshotell kan ni även nyttja våra gemensamma ytor såsom lunchrum, flertalet fikaplatser och fem moderna konferensrum.

För att ert företag ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet erbjuder vi receptionisttjänst, fax och kopieringsservice med moderna maskiner. Kontoren är fullt möblerade och Internet finns tillgängligt från första dagen genom en 1000MB lina som förser våra kunder med en hastighet på 100Mbit/s i båda riktningarna.

Under kontorshotellet kan man hyra garageplats med anslutning till kontoret genom en hiss som leder direkt upp till kontorsplan. I garaget finns det en biltvätt som även utför rekonditionering. I anslutning till byggnaden finns det en lastkaj och varuhiss och vi erbjuder förrådsutrymme samt arkivplats.

Detta är det mest kompletta kontorshotellet i Stockholm.

Hyra kontorVi erbjuder en flexibel kontorslösning med en avtalslängd som passar ert företags behov, kort- som långvarigt. Ni kan hyra det antal kontor som ni behöver idag och när ni expanderar kan ni alltid utöka era ytor i takt med att ert företag växer.

Kontorshotellets närhet till Essingeleden och Södra Länken gör det väldigt lätt för våra kunder att nå de flesta platser i Stockholm med bil. Från kontorshotellet är det bara 300 meter till busshållsplatsen som med täta turer tar er till och från Gullmarsplan. Inom 10 minuters gångavstånd ligger den nybyggda tvärbanan med spårvagnar som går mellan Gullmarsplan och Alvik och här finns även en tunnelbanestation.
Under kontorshotellet finns ett garage med hissanslutning till kontorsplanet samt en lunchrestaurang. 100 meter från kontorshotellet finns McDonalds, Martin Olsson samt flertalet andra lunchrestauranger.

Årsta Park Kontorshotell, ditt nya kontor i Stockholm är beläget mitt
emot Postterminalen i Årsta.

Vi är ditt nya kontor med en hemkänsla i Stockholms närhet.