kontakt informerar

1
2

Hotell Poseidon

Storgatan 33

411 38 Göteborg

Svenska

Org. nr.:
Telefon: +46 31-10 05 50
Fax: +46 31-13 83 91
E-post: Synlig efter login
Website: www.hotelposeidon.com
Försäljning:Jan Fridlund
Inköp:Jan Fridlund

Erbjuder:

  • Hotell
  • Övernattning
  • Hotell/Värdshus

profil

Vi är för närvarande på paus.

Kontakt HandelsCenter

Hotell Poseidon

100% ABSI

Hotel Poseidon är ett litet, förstklassigt, familjeägt hotell inrymt i ett totalrenoverat 1880-talshus mitt i centrala Göteborg. Hotellet har 49 smakfullt inredda rum, samtliga med dusch och toalett, hårtork, telefon, radio, skrivbord och tv med tillgång till kabel-tv och betal-tv.
Hotellet har tillgång till trådlös Internetaccess på samtliga rum. Rummen är för övrigt utrustade med nya säkra Ving Card-lås och samtliga dörrar är utrustade med titthål.
Det finns även en Internetuppkopplad dator fri att använda dygnet runt i lobbyn. Samtliga rum på Hotel Poseidon är rökfria, vi har dock ett rökrum/tv-rum där möjlighet att röka ges. Goda parkeringsmöjligheter finns i nära anslutning till hotellet.

Hotel Poseidon ligger 200 meter ifrån paradgatan Avenyn på en tvärgata som heter Storgatan.
Precis utanför vår dörr finner man restauranger och caféer. Inom 15 minuters gångavstånd har man Liseberg, Svenska Mässan, Scandinavium, Nya och gamla Ullevi, Universeum och mycket, mycket mera. Inom någon minut så har man även Vasaplatsen, som är en liten knutpunkt för det kommunala nätet med spårvagnar och bussar som tar dig till önskad destination. Givetvis hjälper vi i receptionen dig med vilken vagn/buss man skall ta.