kontakt informerar

1
2
3

Ross arkitektur & design AB

Dragonvägen 1B

178 93 Drottningholm

Svenska

Org. nr.:
Telefon: +46 8-84 84 82
Fax: +46 8-765 95 70
mobil +46 70 73 03 896
E-post: Synlig efter login
Website: www.ross.se
Försäljning:Pål Ross
Inköp:Pål Ross

Erbjuder:

  • Arkitekter
  • Kontorsinredning

profil

Ross arkitektur & design AB

100% ABSI

Live in a Work of Art™

Att anlita ROSS gör er byggnad till en säker investering för både livskvalitén och ekonomin.

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder sunda och intressanta byggnader anpassade till kundens önskemål och till omgivningen.

Vi är ytterst noggranna och medvetna om de material och konstruktioner vi föreskriver för att undvika allergier och fuktskador samt att främja ekonomiskt underhåll.

Arkitektur är för oss en kombination av konst, funktion och harmoni skapad så att kundens förväntningar transformeras via våra idéer och kompetens till ett hem med kvalitéer ni inte skulle vilja vara utan.

Arkitekturen bildar den fysiska ramen för människors liv. Denna ram öppnar möjligheter och sätter gränser för vad och hur vårt vardagsliv kommer att vara. Förutsättningarnas komplikationer och nackdelar vänder vi helst till fördelar.

Min målsättning är att de miljöer vi ritar skall berika dess invånares liv genom att främja gemenskapen och underlätta det vardagliga livet genom bl a kök utformade så att det är lätt och inbjudande att vara med samtidigt som möjligheten till avskildhet stärks genom t ex masterbedrooms, bibliotek .....

Ett ROSS-hus kännetecknas av sunda och säkra konstruktioner och materialval, senaste teknik, energieffektivitet, byggnadens samspel med tomten, att byggnaden följer terrängen, den successiva övergången mellan inne och ute, planlösningens öppenhet i gemensamhetsutrymmena, den dubbla takhöjden i vardagsrummet, balkongvåningar som halvprivata zoner, trivsamma lättarbetade kök, källsortering med behållarna utanför köket, nedkast för tvätt från övervåningen till tvättstugan, specialritade eldstäder, det enkla underhållet och en hel del mer.....

Ett ROSS-hus skall vara en säker investering för hälsan och ha ett högt andrahandsvärde för dess ägare.

Vårt engagemang följer våra kunder från att välja tomt till upphandling och kvarstår efter att huset och trädgården är klara.

En ROSS-kund blir en nöjd kund.

Pål Ross
VD, Arkitekt SAR / MSA